Lectură de un minut

20 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Ursus Breweries are un nou brand de bere

Abonează-te pe  

Ursus Breweries isi extinde gama de beri de import si aduce in premiera in Romania Meantime, o bere craft creata chiar in inima Angliei. Aceasta exploreaza gusturile si retetele clasice englezesti de bere.

 

Berea face parte din portofoliul "Jurnalul unui Connaisseur”, un concept ce urmareste, prin intermediul unui calator, povestile berilor de import si experienta locala a tarilor din care acestea provin: Olanda, Turcia, Belgia si Anglia.

Cel mai nou produs din portofoliu, al patrulea, Meantime este lansata in trei variante:
  • Meantime London Lager: o bere maturata, nepasteurizata, care imbina aromele clasice ale maltului din partea de est a Angliei si hameiul din Kent.
  • Meantime London Pale Ale: o bere complexa, care combina hameiurile americane Centennial si American Cascade cu cel englezesc, cu arome de citrice si gust amarui.
  • Meantime Yakima Red: o bere pentru cei care prefera o altfel de bere in favoarea celei amarui - alatura cinci soiuri de hamei din Valea Yakima, Washington, Meantime Yakima Red; are o culoare rosu rubiniu

Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries a completat: „Dupa Olanda, Turcia si Belgia, Anglia a fost urmatoarea destinatie in calatoria noastra de unde am selectat inca o specialitate de bere pentru portofoliul nostru de beri de import. Pasiunea si curiozitatea ne-au condus catre fascinanta Londra, unde am cunoscut o bere craft autohtona, cu un spirit liber. Meantime este o alegere excelenta oriunde te-ai afla in lume, care iti ofera experienta vibranta si autentica a Londrei”.

Cele trei specialitati ale brandului Meantime se alatura, in portofoliul „Jurnalul unui connaisseur”, brandurilor Efes (Turcia), Grolsch Weizen (Olanda) si St. Sfefanus (Belgia), scrie Natgeo.

Ursus Breweries este cel mai mare producator de bere din Romania. Marcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Azuga Nepasteurizata si Stejar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ursus Breweries are un nou brand de bere