Lectură de 2 minute

12 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Up Achiziții, hubul online dedicat antreprenorilor, folosit de peste 2.500 de companii

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Platforma Up Achiziții, un hub online dedicat antreprenorilor, dezvoltat de Up România pentru afacerile de tip IMM, este folosită în prezent de peste 2.500 de companii. Un sfert dintre acestea sunt din domeniul comerțului, iar 20% activează în domeniul serviciilor.

Similar unui magazin online, dar cu focus pe nevoile IMM-urilor, prin Up Achiziții, companiile își pot pune într-un singur coș serviciile de curierat, abonamentele medicale pentru angajați sau apa pentru birou.

Platforma este responsabilă ulterior de distribuirea comenzilor către fiecare furnizor, iar aceștia, la rândul lor, se ocupă de livrarea comenzii. Tot procesul este digital, chiar și semnarea contractului cu Up Achiziții se desfășoară în format paperless.

Antreprenoriatul e un domeniu în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare. De aceea, odată cu lansarea Up Achiziții ne-am propus să devenim un partener al antreprenorilor români, pentru ca ei să se concentreze pe dezvoltarea propriilor afaceri, iar noi să ne ocupăm de nevoile lor zilnice, într-un mod simplu, eficient și centralizat. Am ținut cont și de importanța optimizării costurilor. Astfel, datorită ofertelor noastre la prețuri preferențiale, IMM-urile pot economisi până la 120.000 de lei anual”, a spus Dan Stoica, director comercial Up Romania.

Up Achiziții reunește o serie de pachete de promovare în mediul digital, special concepute pentru IMM-uri, magazine și afaceri din domeniul HORECA. De asemenea, sunt disponibile și servicii de contabilitate online, printr-un vector de inovație tehnologică și procesare, ce integrează adițional servicii de salarizare, facturare și înființare a firmelor, precum și servicii specializate de vânzare și gestiune pentru companiile ce activează în sectorul de retail.

În top 5 cele mai căutate categorii de către antreprenorii români pe Up Achiziții intră produsele de birotică, apă și cafea, curierat, carburant și abonamentele medicale.

De la cei aproape 25 de furnizori, pe platformă, IMM-urile pot cumpăra și servicii de contabilitate sau consultanță juridică, semnătura electronică, dar și servicii de web design sau promovare în mediul digital. OMV Petrom, Regina Maria, Lecom, H2On, DPD Romania sau EAP Romania se numără printre furnizorii platformei Up Achiziții.

Grupul Up este prezent în peste 30 de ţări, prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile. Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari.

Citeste si:
Cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro pentru MTH Digital: agenția vrea să angajeze noi oameni în 2024
Cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro pentru MTH Digital: agenția vrea să angajeze noi oameni în 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Up Achiziții, hubul online dedicat antreprenorilor, folosit de peste 2.500 de companii