Lectură de 2 minute

04 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Unilever lanseaza campania „Planteaza un copac si ofera-l cuiva drag!”

Incepand cu 1 martie 2019, Unilever impreuna cu Plantam Fapte Bune in Romania lanseaza campania „Planteaza un copac si ofera-l cuiva drag!” in reteaua Mega Image.

 

Unilever, unul dintre liderii globali pe piata bunurilor de larg consum, cunoscut pentru implicarea intr-un stil de viata sustenabil si investitiile in comunitatea locala si in mediu, se alatura initiativei Plantam fapte bune in Romania impreuna cu Mega Image pentru a impaduri zonele din sudul Romaniei.

 
Aceasta campanie continua seria actiunilor de sustenabilitate desfasurate de Unilever in Romania, compania fiind cunoscuta la nivel local pentru campaniile initiate de:
  • Domestos (Domestos sustine igiena in scoli)
  • Cif (Cif curata Romania) 
  • Rexona (Rexona te provoaca la 5000 de pasi pe zi impreuna cu Simona Halep)
 
„Unilever este recunoscut si apreciat pentru brandurile care investesc intr-un stil de viata sustenabil si in cresterea impactului social pozitiv. «Planteaza un copac si ofera-l cuiva drag!» este o initiativa puternica si speram sa aiba un ecou pozitiv in randurile consumatorilor care pot contribui printr-un gest simplu la o actiune cu efecte pe termen lung pentru binele comunitatii si al mediului”, declara Lavinia Gheorghe, Customer & Channel Development Lead Unilever South Central Europe.
 
 
Plantam fapte bune in Romania este o initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat, care a pornit la drum in 2011. Pana in prezent, aproape 35.000 voluntari au plantat si ingrijit 736.000 copacei pe un total de peste 235 hectare de terenuri publice neproductive in localitati din 27 de judete.
 
 
Pentru a te alatura campaniei „Planteaza un copac si ofera-l cuiva drag!” trebuie sa achizitionezi produse Unilever din cadrul magazinelor Mega Image in valoare de minimum 30 RON. Inscrierea in campanie se face pe baza inregistrarii bonului fiscal aici. Astfel, vei putea oferi cuiva drag un copac, pe care va avea ocazia sa il planteze intr-un nou spatiu verde alaturi de Plantam fapte bune in RomaniaPersoanele inregistrate vor avea sansa de a castiga biciclete Pegas. Aceste premii se vor acorda prin extragere la tombola, care va avea loc la finalul campaniei.
 
 
 
Produse participante in campanie sunt: Dove, Dove Men + Care, Rexona, Dero, Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Delikat, Hellmann’s. Campania se desfasoara pe toata perioada lunii martie. 
 
Unilever este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de alimente si produse de ingrijire personala, prezent in peste 190 de tari, ajungand la 2,5 miliarde de consumatori in fiecare zi.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unilever lanseaza campania „Planteaza un copac si ofera-l cuiva drag!”