Lectură de un minut

21 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Under Armour a redeschis magazinul din Băneasa Shopping City. Ce reduceri pune la bătaie retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Under Armour, producător și retailer de încălțăminte sportivă, care în 2020 a anunțat concedierea a peste 600 de angajați la nivel global, va redeschide unitatea din Băneasa Shopping City. 

 

Sursa foto: Unsplash

Cu ocazia redeschiderii, magazinul Under Armour din Băneasa Shopping City a pus la dispoziția clienților reduceri de până la 40%.

Mai mult, retailerul a anunțat redeschiderea magazinului sub noua identitate globală a brand-ului. Noua unitate se află tot la etajul 1 din Mall, pe același culoar, dar în partea opusă.

Redeschiderea oficială a avut loc sâmbătă, iar clienții au avut ocazia de a câșțiga premii Under Armour: o pereche de pantofi la alegere și un voucher în valoare de 2500 RON pentru achiziționarea unui outfit.

”Try Your Outfit” challenge s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, iar ”BlazePod” challenge doar în intervalul 16:00 - 20:00, timp în care vizitatorii au avut ocazia de a interacționa cu ambasadorii Under Armour în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Under Armour a redeschis magazinul din Băneasa Shopping City. Ce reduceri pune la bătaie retailerul