Lectură de un minut

24 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Unde poți mânca bine în București, la final de săptămână? Restaurante și târguri culinare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Și pentru weekendul acesta v-am pregătit o scurtă listă cu locuri în care puteți mânca bine sau diferit. Iată ce am găsit prin colțurile internetului. 

Sursa foto: Pixabay.com

Târgul plăcintelor iubărețe

De Dragobete iubim şi mâncăm româneşte, şi cum dragostea trece prin stomac, în acest sfârşit de săptămână, în 𝗣𝗔𝗥𝗖𝗨𝗟 𝗜𝗢𝗥, zona Biserica de lemn Maramureşeană, la 𝗧𝗔̂𝗥𝗚𝗨𝗟 𝗣𝗟𝗔̆𝗖𝗜𝗡𝗧𝗘𝗟𝗢𝗥 𝗜𝗨𝗕𝗔̆𝗥𝗘𝗧̧𝗘. Un show culinar plin de plăcinte ce conţin răvaşe cu mesaje de dragoste pentru toţi îndrăgostiţii prezenţi.

Târgul îşi deschide porţile începând de joi, 𝟮𝟯 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲 şi până duminică 𝟮𝟲 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲, şi marchează atât ultimul weekend din luna februarie, înaintea întâmpinării primăverii, cât şi 𝘀𝗮̆𝗿𝗯𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶𝘂𝗯𝗶𝗿𝗶 𝗮𝘂𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗲𝘀̧𝘁𝗶 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗢𝗕𝗘𝗧𝗘𝗟𝗘!

G.Y.S.T. Bucharest - inspired by Copenhagen

Pe 24 februarie se deshide G.Y.S.T. Bucharest - inspired by Copenhagen, pe str. Blănari 18, un nou restaurant în București.

În spatele proiectului este Răzvan Crișan, membru Kane Group și HORA, scrie DeCorina.

Vitrina Bakings

Vitrina Bakings este locul în care puteți găsi prăjituri artizanale.

Torturi, prăjituri și alte dulciuri puteți cumpăra de la brutăria aflată pe Strada Ilarie Chendi, numărul 28, zilnic, între 9.00 - 17:30.

Citeste si:
Edenred: Jumătate din angajații români cheltuie 40% din salariu pe mâncare
Edenred: Jumătate din angajații români cheltuie 40% din salariu pe mâncare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unde poți mânca bine în București, la final de săptămână? Restaurante și târguri culinare