Lectură de un minut

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Uncle John a ajuns la o rețea de 10 restaurante și vrea să se extindă. În ce orașe ar urma să se deschidă francize

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Uncle John Colosseum, cel de-al 8-lea restaurant al rețelei de fast-food Uncle John, deschis în regim de franciză, aniversează un an de la deschidere. În luna martie a anului trecut, Uncle John consolida proiectul de extindere al companiei prin deschiderea unui nou restaurant în Colosseum Mall.

Sursa foto: Uncle John

De atunci au fost deschise încă două restaurante în regim de franciză, unul în Pitești Supernova și altul în Popești-Leordeni, rețeaua ajungând la un număr de 10 restaurante deschise în România

Rețeaua noastră numără în prezent 10 restaurante, dintre care 4 în regim de franciză, iar planul pentru restul anului 2023 și 2024 este de a ne extinde și în alte orașe din țară. Suntem în discuții avansate cu parteneri din Craiova, Poiești, Buzău sau Vâlcea și ne dorim să ducem mai departe misiunea unchiului: aceea de a împărți gustul autentic de burgeri cu cât mai mulți români.

Dan Ioan, cofondator Uncle John

Aniversarea de un an a restaurantului este marcată de #LoveContest, un concurs de mâncat burger în cuplu, eveniment foarte apreciat de clinții Uncle John. Evenimentul va avea loc pe 1 aprilie, în incinta Colosseum Mall, unde sunt așteptați toți iubitorii de burgeri, atât să participe la concurs, cât și să îi încurajeze concurenți.

Uncle John a luat naștere în 2015 din dorința de a oferi tuturor românilor gustul autentic de burgeri și o experiență de fast-food inedită. În prezent Rețeaua Uncle John numără 10 restaurante, dintre care 4 în regim de franciză (Pitești, Colosseum Mall și Popești-Leordeni și Colosseum Mall).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Uncle John a ajuns la o rețea de 10 restaurante și vrea să se extindă. În ce orașe ar urma să se deschidă francize