Un roman preia conducerea Profi din ianuarie

Un roman preia conducerea Profi din ianuarie

Publicat pe 12 Decembrie 2014 in Stiri si noutati

Daniel Cirstea, directorul de operatiuni al retelei de supermarketuri Profi, va prelua, de la 1 ianuarie 2015, functia de director general, in locul lui Pawel Musial, care a detinut aceasta pozitie din 2010, cand Enterprise Investors a preluat retailerul.

Daniel Cirstea si-a inceput cariera in Profi tot in 2010, pe pozitia de director de achizitii, iar apoi a fost numit director comercial. Anterior, el a lucrat in cadrul unor retaileri precum Artima si Carrefour.

Pawel Musial va ramane membru in Consiliul de Supraveghere al fondului polonez de investitii Enterprise Investors. Totodata, din septembrie 2013, Musial este membru in Consiliul de Supraveghere al X5, cel mai mare grup de retail din Rusia, cu afaceri de 15,7 miliarde dolari si o retea de peste 4.000 de magazine. "Consider ca Profi este un magazin al romanilor si ca echipa manageriala romaneasca este suficient de puternica astazi pentru a prelua integral conducerea magazinelor", a declarat Pawel Musial.

Profi va incheia anul acesta cu o retea de 275 de magazine, dupa ce a deschis 71 de unitati noi, iar pentru 2015 isi propune sa deschida cel putin acelasi numar de magazine. Retailerul opereaza doua formate de magazine: unul standard - Profi si unul de suprafata mai mica - Profi City.

Sursa: Wall-Street.ro


Mai multe despre

Profi, Magazine, Retaileri alimentari, Profi Romania

Recomanda

Comentarii: Un roman preia conducerea Profi din ianuarie