Lectură de 2 minute

07 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Un retailer home&deco aniverseaza sapte ani pe piata din Romania

Abonează-te pe  

Pe 7 mai, Vivre sarbatoreste aniversarea a 7 ani de activitate si le ofera clientilor un voucher de 15% pentru toate comenzile de peste 400 lei

Vivre sarbatoreste cei 7 ani de activitate cu o campanie speciala dedicata clientilor sai: 7 Ani Acasa. Cu ocazia aniversarii, pe 7 mai, Vivre ofera timp de o zi, pentru toata gama de produse un discount de 15% tuturor iubitorilor de frumos care vor sa isi redecoreze casa primavara aceasta.

Privind in fata, aceleasi ganduri bune ne umplu sufletele. Vivre va ramane arta vie, zambet si, in acelasi timp, profesionalism. Nu putem sti unde ne duc vremurile, insa suntem siguri ca nu vom renunta niciodata la visul nostru. Vom construi frumusete, vom umple casele oamenilor de caldura si vom ramane o destinatie online pentru calitate si bun gust in industria Home & Deco”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.
In cei sapte ani de la infiintare, cifra de afaceri Vivre a crescut de la 800 de mii de euro in 2012, la 50 de milioane la sfarsitul anului 2018, ceea ce face din companie una dintre cele mai de succes afaceri Made in Romania. Entuziasmul, ambitia si prezenta de spirit cu care valorifica fiecare moment au ajutat afacerea sa creasca pe o nisa noua, la inceputul ecommerce-ului in Romania, pentru ca acum, dupa 7 ani de la lansare, Vivre sa ajunga unul dintre principalii retaileri online din CEE, cu prezenta pe 9 piete europene: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Vivre.ro are o oferta de 60.000 de produse si peste 3.000.000 de comenzi livrate cu succes. In total, Vivre numara aproximativ 350 de angajati si a inregistrat anul trecut o crestere de 42% a cifrei de afaceri fata de anul precedent.
Daca la inceput consumatorii romani cumparau piese mici si in special decoratiuni, in prezent piesele mari de mobilier devin tot mai populare. Consumatorii nu mai cauta doar "functionalul" in articolele pe care le achizitioneaza, devine pentru ei tot mai importanta dimensiunea estetica, felul in care un obiect se integreaza in spatiul in care va fi plasat. Romania ramane cea mai mare piata dintre cele 9 in care activeaza Vivre.Pornind de la deschiderea consumatorilor de a comanda produse home&deco online, dublata de interesul in crestere pentru designul interior, Vivre.ro a lansat la inceputul anului o sectiune de blog, care cuprinde sfaturi practice pentru infrumusetarea locuintei si principii de baza in design.
Vivre este un start-up romanesc de e-commerce si tehnologie lansat in aprilie 2012, care agrega intr-o singura destinatie produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un retailer home&deco aniverseaza sapte ani pe piata din Romania