Lectură de un minut

08 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Un nou whisky în România: The Deacon, cu note smokey, sweet & peaty, va fi lansat în noiembrie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brett Berish, unul din cei mai intriganți antreprenori din lume, vine în Romania pentru lansarea whisky-ului The Deacon. 

Sursa foto: The Deacon

Pe 11 noiembrie are loc lansarea whisky-ul The Deacon pe piața locală, printr-un eveniment special, intr-un cadru exclusivist din București. The Deacon este un maestru priceput, perfecționist și dedicat, iar acest blended whisky reprezintă un omagiu adus meșteșugarilor indiferent de meseria lor.

Participanții evenimentului vor fi invitați să celebreze autenticitatea, curajul de a fi de neoprit și efortul de a fi întotdeauna cel mai bun și să se lase inspirați de notele smokey, sweet & peaty ale The Deacon. Pe lângă mult craft în toate formele sale, design unic și look aparte party-ul va fi condimentat și cu momentele unice.

Brett Berish este CEO-ul & Președintele Sorevereign Brands, o afacere de familie de vinuri & spirits cu sediul în New York, care iși extinde portofoliul și in țara noastră. Succesul lui self-made este înrădăcinat în valorile companiei, cultura și parteneriatele acesteia, culminând în campania de marketing foarte prolifică a Sovereign ”Self Made Tastes Better”, care include o serie de interviuri susținute de Brett alături de unele din cele mai mari celebrități – de la cântăreți la atleți, actori, personalități TV si influenceri, toți fani ai brandurilor Sovereign.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou whisky în România: The Deacon, cu note smokey, sweet & peaty, va fi lansat în noiembrie