Lectură de un minut

05 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Un nou produs de la Sabon: ce a lansat compania israeliană

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Săracă în glande sebacee, pielea din jurul ochilor este foarte subțire și intens „utilizată“, de aceea are tendința de a se rida mai ușor.  Adăugarea în ritualul de frumusețe a unui produs destinat îngrijirii ochilor, formulat special în acest scop, stimulează pielea, reducând semnele de oboseală. Noul balsam pentru ochi cu trandafir hidratează, luminează și calmează conturul ochilor. 
 

Sursa foto: Sabon

Certificată organic și realizată cu 98% ingrediente naturale, formula este infuzată cu apă organică de trandafir de Damasc, apă organică de albăstrele și minerale de la Marea Moartă, ingrediente care lucrează în sinergie pentru a hidrata instantaneu, calma și hidrata de durată conturul ochilor. Lupinul Alb uniformizează nuanța pielii și oferă o strălucire vizibilă și sănătoasă.

Fără parfum, pentru a reduce orice risc de alergie sau iritație, și parfumată în mod natural cu apă organică de trandafiri Damasc, textura netedă a acestui delicat balsam sidefat pentru ochi conține pigmenți naturali care reflectă lumina.

Pentru cele mai bune rezultate, puteți aplica balsamul pentru ochi cu ajutorul aplicatorului sferic inclus, pentru a maximiza beneficiile asupra pielii.

Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate, deoarece stimulează metabolismul celular și promovează echilibrul pielii.

Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, White Lupin îmbunătățește tonusul și textura pielii, oferind în același timp o strălucire sănătoasă.

Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

Citeste si:
Se vor scumpi produsele Sabon din cauza războiului din Fâșia Gaza? Răspunsul Cristinei Ivasuc, Country Manager Sabon România
Se vor scumpi produsele Sabon din cauza războiului din Fâșia Gaza? Răspunsul Cristinei Ivasuc, Country Manager Sabon România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou produs de la Sabon: ce a lansat compania israeliană