Lectură de 3 minute

27 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Tommy Hilfiger în România: unde se află acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 5 octombrie, un nou magazin Tommy Hilfiger și-a deschis porțile în Promenada, Craiova, cu un design elevat și contemporan care a captat atenția tuturor.

Sursa foto: TOMMY HILFIGER/ Nepi

În noul spațiu, fanii brandului pot vedea noua colecție Toamna 2023.

Colecția are în centru îmbrăcămintea pentru exterior, prin jacheta puffer New York, oferind o nouă interpretare a emblematicului item din anii '90, care a câștigat popularitate în rândul tinerilor din acea perioadă. Această colecție prezintă o abordare modernă a stilurilor clasice și a siluetelor istorice, reinterpretând într-o manieră ludică elemente specifice brand-ului, cum ar fi Tartanul Tommy original, schema de culori definitorie roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă și monograma TH.

Situat în centrul comercial recent deschis, noul spațiu TOMMY HILFIGER impresionează vizitatorii prin design-ul său arhitectural care reflectă caracterul emblematic al brand-ului și îmbină perfect elementele clasice și moderne, rezultând o atmosferă șic și spațioasă.

Magazinul TOMMY HILFIGER recent deschis se găsește la parter, în Promenada, situat pe Calea Severinului 61, Craiova.

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume - prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de circa 80.000 metri pătrați, din care noul centru comercial și retail park-ul ocupă aproximativ 63.700 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați.
Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle). Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2.800 de locuri de parcare și restaurante de tip drive-through, precum KFC, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Citeste si:
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Tommy Hilfiger în România: unde se află acesta