Lectură de un minut

25 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Lidl deschis in Capitala

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Bucuresti. In data de 28 iunie 2018 se deschide o noua unitate situata pe soseaua Fundeni, nr. 17-19, creandu-se 20 de noi locuri de munca.

Lidl optimizeaza in mod constant procesul de expansiune a retelei, prin constructii cu un impact redus asupra mediului. Procesul de constructie a noului magazin din Bucuresti se afla in linie cu masurile sustenabile luate de companie, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului.

Magazinul de pe Soseaua Fundeni are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati si dispune de 120 de locuri de parcare. Unitatea include o suprafata verde de peste 1.300 metri patrati, iar o suprafata de aproximativ 500 metri patrati din parcare este realizata din dale inierbate.

Orarul de functionare a noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 21:00.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare. In saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 30 de tari la nivel mondial si avand peste 150 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Lidl deschis in Capitala