Un nou magazin inaugurat de Lidl, in Constanta

Publicat pe 23 Octombrie 2018 in Stiri si noutati

Lidl continua investitiile in Romania si inaugurareaza un nou magazin in Constanta, in data de 25 octombrie. Aceasta este situat pe str. Industriei, nr. 1 - deschiderea unitatii creeaza aproximativ 20 de noi locuri de munca.

In procesul de realizare a magazinului din Constanta s-au folosit o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. De exemplu, in magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate are o suprafata de vanzare de peste 1300 metri patati si dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare. Orarul de functionare pentru magazinul din Constanta va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 21:00.
Deschiderea magazinului din Constanta ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Mai multe despre

Magazine Lidl, Lidl romania, Constanta

Recomanda

Comentarii: Un nou magazin inaugurat de Lidl, in Constanta