Lectură de 2 minute

13 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Un nou gin de la Alexandrion: noul Hendrick’s FLORA ADORA este disponibil în ediție limitată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hendrick’s FLORA ADORA  este disponibil acum, în ediție limitată, pentru consumatorii din România, prin intermediul Alexandrion Group, producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România. FLORA ADORA a fost inspirat de pasiunea Master Distiller-ului Lesley Gracie de a privi natura și vietățile, în timpul lungilor plimbări prin grădina Palatului Hendrick’s.

Sursa foto: Alexandrion Group

Hendrick’s FLORA ADORA este realizat prin combinarea a 11 plante botanice distilate în două alambicuri, adăugând deliciosul duo trandafir și castravete și un plus de aromă dat de o selecție riguroasă și secretă de flori atractive pentru polenizatori. Hendrick’s FLORA ADORA este un gin surprinzător, floral și răcoritor care s-a născut în “Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin.

Hendrick’s FLORA ADORA are o concentrație alcoolică de 43,4% și este îmbuteliat în sticle de 0.70 L.

Este disponibil în România prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanțuri de retail, al magazinelor e-commerce, în locațiile HoReCa partenere, dar și în magazinul online al Grupului Alexandrion.

Alexandrion Group este companie în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou gin de la Alexandrion: noul Hendrick’s FLORA ADORA este disponibil în ediție limitată