Lectură de 2 minute

29 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Nike deschide un flagship store în București

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Sport Time Balkans inaugurează un nou magazin Nike în București. Magazinul de tip flagship Nike este inaugurat de Sport Time Balkans, care a preluat franciza Nike în decursul acestui an în centrul comercial AFI Cotroceni, adăugând o nouă unitate pe harta națională a retailerului.

Magazinul are o suprafață de 382 metri pătrați și permite clienților să descopere inovațiile dezvoltate de Nike, într-un spațiu în care fiecare element transmite inovația brandului, care a promovat creativ activitățile sportive.

Deschiderea unui nou magazin flagship Nike face parte dintr-un plan strategic ce urmărește implementarea experienței de retail a brandului și expertiza în dezvoltarea de produse performante dobândită pe parcursul istoriei sale de peste 50 de ani.

Clienții Nike vor descoperi în magazin colecțiile de fitness, alergare, baschet, dar și de sportswear, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

Experiența Nike este aparte în acest magazin, un diferențiator major fiind corner-ul de personalizare tricouri care este prezent exclusiv în flagship dtore-ul Nike din AFI Cotroceni.

„Redeschidem astăzi magazinul Nike din centrul comercial AFI Cotroceni într-un nou format ultra modern și într-un spațiu mai mare și mai generos. Suntem pregătiți să oferim clienților noștri o experiență de retail completă. Am pregătit și o surpriză în exclusivitate pentru clienții magazinului Nike din AFI Cotroceni - o zonă dedicată pentru personalizarea tricourilor. Cei care achiziționează un tricou Nike și doresc să exprime cât mai bine felul lor de a fi vor regăsi foarte multe variante de personalizare în zona special creată în magazin. Ne bucurăm că am reușit să livrăm un proiect foarte important pentru noi într-un context general complicat. A fost o muncă de echipă, un exemplu relevant chiar pentru campania globală Nike care se derulează în această perioadă - #NimicNuNePoateOpri“, a declarat Mălina Soare, Marketing Manager România & Bulgaria, Sport Time.

Magazinul Nike AFI Cotroceni se redeschide în aceeași locație de la etajul 1 și își așteaptă clienții de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru România și Bulgaria.

Citeste si:
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nike deschide un flagship store în București