Lectură de 2 minute

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Un nou fan shop, disponibil în Auchan: după Rapid și CSA Steaua a venit și rândul echipei Farul Constanța

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Fan shop-ul campioanei României, Farul Constanța, lansat în premieră în hipermarketurile Auchan din Constanța.

 

 

Sursa foto: Auchan

Începând din această săptămână, zeci de produse oficiale ale clubului de fotbal FC Farul Constanța, campioana actuală a României, sunt disponibile în hipermarketurile Auchan Vivo și City din Constanța, în zone dedicate din magazine.

În plus, vizitatorii Auchan Vivo vor avea surpriza de a vedea expus originalul cupei de campioană a României, câștigată în acest an de Farul. Trofeul de 58 cm înălțime și 5,2 kg greutate este realizat dintr-un aliaj specific monetar și placat cu argint.

Începând din 9 iulie, suporterii echipei constănțene, dar si turiștii care vin la mare, vor putea regăsi în fan shop-urile din Auchan Constanța o gamă variată de suveniruri oficiale ale clubului Farul Constanța.

În gamă se regăsesc articole precum: tricouri din echipamentul oficial al echipei, dar și alte modele noi, eșarfe, șepci, precum și agende, căni, halbe, brățări, brelocuri, perne de călătorie, perne decorative, fanioane, dar și un model de body pentru bebeluși. Mai mult, în perioada 9 – 31 iulie, membrii MyCLUB Auchan au parte de 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la achiziția produselor Farul.

Inaugurarea fan shop-ului din Auchan Vivo a avut loc duminică, 9 iulie 2023, în cadrul unui eveniment la care au luat parte reprezentanți ai Farul Constanța, respectiv Gheorghe Popescu, președintele Farul, Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul, Ionuț Larie, căpitanul echipei, Costin Mega, director de Marketing la Farul, alături de reprezentanți ai Auchan – Mădălina Ene, director zonă de viață Constanța și Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan România.

Pe lângă lansarea produselor ce poartă însemnele clubului Farul, suporterii echipei, și nu numai, vor putea admira și fotografia, timp de o săptămână - până duminică, 16 iulie, trofeul de campioană obținut de Farul Constanța anul acesta, în incinta hipermarketului Auchan Vivo Constanța.

Auchan România are în portofoliu peste 400 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 364 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 350 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro.

Citeste si:
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou fan shop, disponibil în Auchan: după Rapid și CSA Steaua a venit și rândul echipei Farul Constanța