Lectură de 3 minute

31 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Un nou centru comercial se deschide în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Un nou centru comercial a fost inaugurat joi, 31 august, la Alba Iulia. Carolina Mall este cel mai mare centru modern de retail din județ, cu o gamă diversă de magazine și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare. Printre primii retaileri care și-au anunțat deschiderea, odată cu marea inaugurare, se află SMYK All for Kids și Flanco. 

 

Sursa foto: Prime Kapital

Centrul comercial este situat lângă o zonă dens populată și are o vizibilitate excelentă și acces la drumul european E81. Mallul include o zonă de divertisment și de agrement și va beneficia de o ofertă de retail diversă și de chiriași de înaltă calitate, atât la nivel național, cât și internațional, se arată pe site-ul dezvoltatorului. Construcția a fost finalizată recent, iar centrul comercial a fost inaugurat joi.

„Am participat cu bucurie la inaugurarea Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, un obiectiv atât de important pentru municipiul reședință de județ și pentru județul nostru. Județul Alba a cunoscut o dezvoltare puternică în ultimii ani, fie că vorbim de industria alimentară, porțelan sau multe alte domenii, iar acest lucru s-a datorat investițiilor romanești și străine și le mulțumim celor care au avut inspirația să vină aici. Sunt convins că mulți dintre cei care realizează lucruri necesare oamenilor din județ vor reuși să devină parteneri Carolina Mall, parteneri Carrefour și tuturor celorlalte branduri naționale și internaționale care, începând de astăzi, vor oferi servicii și produse în această impresionantă investiție”, a scris Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, pe pagina sa de Facebook.

SMYK All for Kids deschide un nou magazin în Carolina Mall

Încă un mare retailer își deschide porțile odată cu inaugurarea celui mai mare centru comercial din Alba Iulia. SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își extinde rețeaua națională cu un magazin în cel mai nou mall din țară, Carolina Alba Iulia.

Retailerul a ajuns la 29 unități în România, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 august, în Carolina Mall din Alba Iulia (Str. Alexandru Ion Cuza nr. 2), unde ocupă o suprafață de peste 430 mp. Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

Flanco deschide al doilea magazin din Alba-Iulia

Și Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Alba-Iulia, plasat în Carolina Mall, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 500 mp și dotări orientate spre sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, dar și 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, pentru primii 100 de clienți. Totodată, aceștia vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Toate cele 159 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 113 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, clienții care nu dețin un card de credit, au posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu. De asemenea, pe tot parcursul anului, clienții pot beneficia de vouchere pentru electrocasnice mari în valoare de 300 de lei, prin programul Rabla al retailerului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou centru comercial se deschide în România