Lectură de un minut

09 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Un lot de băuturi energizante Hell va fi retras de pe piață de ANSVSA

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Un lot din băutura energizantă Hell va fi retras de pe piaţă ca urmare a conținutului peste limitele admise de oxid de etilenă, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

''Vă informăm că Metro Cash&Carry România, ca urmare a notificării primite din partea furnizorului Hell Energy SRL, a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: prezență oxid de etilenă în aditivul utilizat - guma de carruba'', transmite ANSVSA.

Clienții care au cumpărat produsul menționat sunt rugați să îl returneze în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până la data de 27.09, urmând să le fie returnată contravaloarea.

Anterior, ANSVSA a retras din supermarketuri mai multe loturi de înghețată „La strada” de căpşuni și mai mult loturi de înghețată din Carrefour, din cauza conținutului de oxid de etilenă. În plus, Mega Image a retras de la comercializare patru produse (Snickers, Mars, Twix și două sortimente de Bounty), ca urmare a depășirii peste limitele admise a conținutului de oxid de etilenă.

Tot din aceeași cauză, sucurile marca Figo și Fruit&Friends au fost retrase de la vânzare din magazinele Metro, Cora, Penny, Selgros și Carrefour.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un lot de băuturi energizante Hell va fi retras de pe piață de ANSVSA