Lectură de 2 minute

15 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Tuborg România oferă locuri de muncă la fabrica de bere de lângă București și cazare familiilor refugiate din Ucraina

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de bere Tuborg România oferă un loc de muncă refugiaților ucraineni la fabrica de lângă București și posibilitatea de a avea unde locui. Joburile sunt disponibile pentru diverse categorii de specialiști, în producție, mentenanță și depozite.

Cei care vor fi angajați, în baza prevederilor legale și a criteriilor profesionale, vor avea asigurată și cazarea pe toată perioada contractului de muncă. Toți cei care își doresc un loc de muncă pot suna la numărul de telefon 0742.882.074 sau pot aplica pe jobsforukraine@tuborg.ro.

„Am decis să contribuim cu o promisiune pe termen lung – să le oferim un nou început în țara noastră și posibilitatea de a face parte din comunitatea Tuborg România, prin asigurarea unui loc de muncă și a unei case, dar și integrarea în familia Tuborg. Ne bucurăm că autoritățile au creat un cadru legal pentru a putea face acest lucru cât de repede, având astfel posibilitatea de a oferi sprijin imediat celor care au nevoie”, a declarat Desiree Diaconescu, vicepreședinte URBB (Tuborg România).

În acest moment, există deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg România susține că va respecta toate termenele și procedurile legale în acest proces, în legătură directă cu autoritățile și ONG-urile care se ocupă de cetățenii ucraineni ajunși în România. În același timp, compania va asigura consiliere constantă celor care doresc să aplice, cu privire la procedură și detalii juridice.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală. Tuborg România are o echipă formată din 750 de persoane și un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tuborg România oferă locuri de muncă la fabrica de bere de lângă București și cazare familiilor refugiate din Ucraina