Lectură de un minut

02 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Tuborg Christmas Brew se lanseaza in magazine pentru Craciun

Abonează-te pe  

Tuborg Christmas Brew, singura bere speciala de Craciun din Romania, introdusa pe piata din Romania inca din anul 2000, va fi disponibila pe piata pe durata sarbatorilor de iarna ale acestui an, incepand cu data de 2 noiembrie.

Fabricata dupa aceeasi reteta a maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roscata produsa din trei tipuri de malt, cu o aroma distincta de lemn dulce si un continut de alcool de 5,6%.

Inceputa in Danemarca in 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew in prima zi de vineri a lunii noiembrie a devenit o traditie in toata Europa, momentul fiind marcat simultan pe mai multe piete in care este prezenta berea Tuborg.

Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing, URBB a completat: „Ne bucuram ca editia limitata Tuborg Christmas Brew a devenit si in Romania o adevarata traditie, dupa 18 ani in care ne aduce spiritul sarbatorilor de iarna mai aproape de fiecare dintre noi. Prima zi de vineri din luna noiembrie marcheaza lansarea singurei beri speciale de Craciun din tara noastra, berea care da tonul sarbatorilor de iarna. Ne dorim sa aducem astfel un plus de farmec sarbatorilor petrecute alaturi de cei dragi si sa le oferim romanilor acelasi gust special al Tuborg Christmas Brew”.
Tuborg Christmas Brew poate fi gasit in magazinele din tara incepand cu 2 noiembrie, fiind disponibil in variantele de:
  • ambalaj din sticla de 0,33l
  • ambalaj de sticla de 0,75l
  • cutia de 0,5l prevazuta cu folia speciala din aluminiu
  • cutie cu 3 doze + una cadou
Editia limitata Tuborg Christmas Brew va fi disponibil pe piata timp de 10 saptamani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tuborg Christmas Brew se lanseaza in magazine pentru Craciun