Lectură de 3 minute

27 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Tricouri sport și casual pentru bărbați: magazinele cu cele mai bune prețuri

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În ultima perioadă, având în vedere creșterea accelerată a industriei vestimentare și vasta categorie de tricouri din care putem alege, este tot mai dificil să iei o decizie. Câțiva factori importanți în alegerea tricoului sunt calitatea, materialul, textura și prețul. Retail.ro a realizat o selecție cu magazinele unde puteți găsi tricouri sport și casual pentru bărbați la prețuri accesibile.

 

Tricou bărbați Nike

Printre site-urile și platformele care comercializează tricouri Nike de bărbați se numără About You, Emag, Fashion Days, Hervis, Intersport și SportVision. Când alegeți tricourile de bărbați, importantă este și mărimea, dar și stilul fiecăruia. Astfel, Nike are o selecție de tricouri albe, precum Nike Tricou Sportswear Club, care poate fi găsit la reducere la prețul de 70 de lei. Materialul din care sunt făcute tricourile Nike este bumbacul, iar prețurile variază între 60 de lei și 200 de lei.

Nike a achiziționat mai multe firme de încălțăminte și îmbrăcăminte de-a lungul istoriei sale, inclusiv Converse, Cole Haan, Starter, Bauer Hockey, Umbro și Hurley International. În prezent sponsorizează mai mulți sportivi profesioniști de renume precum Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal, Lebron James și Rory Mcllroy și realizează uniforme pentru diverse echipe sportive, inclusiv Barcelona, Chelsea și Paris Saint-Germain.

Tricouri bărbați Decathlon

Decathlon are o gamă variată de tricouri de bărbați la prețuri începând cu 20 de lei până la 80 de lei, printre care și tricouri de fitness, tricouri de atletism și alte sporturi. Retailerul de echipamente sportive are constant reduceri pentru tricourile de bărbați, fie online, fie în magazinele fizice.

Decathlon deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009 și depășind 1.300 de colaboratori în 2020.

Tricouri bărbați Adidas

Tricourile de bărbați Adidas pot fi găsite prin intermediul platformelor About You, Sportvision, dar sunt disponibile și pe Emag, Hervis Sports, Intersport și buzzsneackers.com. Tricourile Adidas au prețuri cuprinse între 50 de lei și 200 de lei. Retailerul de încălțăminte a raportat pierderi semnificative de aproximativ 400 de milioane de dolari în al doilea trimestru din 2020, în contextul pandemiei.

eMag tricouri bărbați

eMag are o selecție de tricouri bărbați la prețuri accesibile, disponibile pe site. Printre acestea se numără tricouri polo bărbați originale cu prețuri reduse între 60 și 70 de lei, seturi de tricouri polo, tricouri cu imprimeu, tricouri din bumbac, tricouri bărbați slim fit, tricouri oversize bărbați, tricouri cu guler bărbați, tricouri lungi pentru bărbați și tricouri cu mânecă scurtă bărbați.

Citeste si:
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial

Tricouri polo bărbați originale

Tricourile polo bărbați originale pot fi găsite pe platformele online sau în magazinele fizice ale retailerilor. Printre retailerii care comercializează tricouri polo sunt Intersport, Decathlon, H&M, Sinsay, Reserved, House și Answear, la prețuri începând cu 20 de lei, până la suma de 200 de lei. Tricourile polo pentru bărbați au evoluat de-a lungul timpului de la o uniformă sportivă la o piesă vestimentară clasică și confortabilă. Un tricou polo are guler, placket cu două sau trei butoane și uneori un buzunar.

Glami tricouri bărbați

Glami are disponibilă o selecție de oferte tricouri pentru bărbați ale diferitelor branduri de renume, printre care Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, dar și produse pentru bugete mai reduse.

Set tricouri bărbați

Tricourile pentru bărbați pot fi găsite și la set de două, trei sau patru bucăți, fie în magazinele fizice, fie online. Seturi de tricouri pentru bărbați pot fi găsite pe Modivo, la prețul de 200 de lei, Bonprix la prețul de 90 de lei, Factcool la prețul de 100 de lei, iar pe About You sunt seturi de tricouri pentru bărbați de la Jack&Jones la 240 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tricouri sport și casual pentru bărbați: magazinele cu cele mai bune prețuri