Lectură de 2 minute

10 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Trendul sezonului: produsele pentru păr cu extract de orez

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Schauma Moisture & Shine are la bază o formulă ușoară, bogată în apă de orez, ce conține aminoacizi, vitamine, minerale și antioxidanți. Parfumul delicat de bujor adaugă o notă florală proaspătă, transformând fiecare spălare într-o experiență senzorială. 

Sursa foto: Schauma

Schauma Moisture & Shine oferă părului hidratare și strălucire și este potrivit pentru rutina ta zilnică de îngrijire a părului, având patru calități importante:

  • curăță delicat scalpul și părul normal spre uscat,
  • hrănește firul de păr în profunzime,
  • oferă un aspect sănătos și catifelat la atingere,
  • nu conține silicon.

Care sunt cele mai bune produse din orez pentru îngrijirea părului?

Briogeo, cremă modelatoare

Această cremă nu necesită clătire. Este făcută cu ulei de in, unt de chia și aminoacizii din orez, care împreună ajută la hidratarea părului creț. Pentru a o aplica, se recomandă să masați ușor părul umed, în timp ce îl trageți în jos pentru a-i vitaliza textura. Faceți acest lucru de la jumătatea lungimii până la vârfuri.

Șampon cu extract de orez Sephora Collection Rice Extract Shampoo

Această formulă de șampon uscat conține extract de orez cu efect absorbant care curăță părul fără clătire. Lasă părul mai moale, plăcut parfumat și ușor de pieptănat. În plus, absoarbe excesul de sebum de pe scalp până la 87,3%, potrivit Vogue.es.

Kérastase, mască pentru părul gros

Această mască de protecție a culorii pentru părul gros este realizată cu ulei de orez, care hrănește fibra capilară și conferă strălucire părului. De asemenea, oferă protecție UV. Este ideală pentru părul drept, ondulat și creț, cu bucle definite. Este formulată fără parabeni și este recomandată pentru utilizare pe părul umed după spălare. Distribuiți masca pe lungimea părului și lăsați-o să acționeze timp de 5 minute. Clătiți bine cu apă rece sau călduță.

De peste 80 de ani, Schauma oferă produse de îngrijire a părului pentru întreaga familie, indiferent de tipul de păr, gen și vârstă. Portofoliul include șampoane, balsamuriși tratamente pentru pentru îngrijirea părului, pentru fiecare membru al familiei, de la mic la mare. Scopul brandului este să aducă familiile împreună, încurajându-le să petreacă mai mult timp de calitate împreună.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Trendul sezonului: produsele pentru păr cu extract de orez