Lectură de 2 minute

14 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Topshop Topman anunta deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Abonează-te pe  

Brandurile de moda britanice Topshop si Topman vor deschide al doilea magazin din Bucuresti, in Baneasa Shopping City, in luna octombrie. Cu o suprafata totala de 1.200 de metrii patrati, dispusa pe doua etaje, acesta va fi cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei.

"Ca urmare a succesului primului nostru magazin din Bucuresti Mall, suntem foarte bucurosi sa anuntam deschiderea celui de-al doilea magazin Topshop Topman din Romania, care este si cel mai mare din Europa de Sud-Est. In continuare ne concentram sa aducem cele mai in trend articole vestimentare si accesorii de pe piata, combinat cu magazinele conceptuale si serviciul de personal shopping de lux, care ne permit sa oferim clientilor o experienta de shopping de neegalat." a spus Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru

“Inca o data, suntem bucurosi sa ne tinem de promisiunile facute clientilor nostri cu ani in urma, aducand in Baneasa Shopping City cele mai in trend brand-uri din intreaga lume, precum si conceptele acestora. Acum dorim sa uram bun venit in centrul nostru comercial celui mai mare magazin de renume international, Topshop Topman, care este dealtfel si cel mai mare din sud-estul Europei. Avem incredere ca noul nostru partener va dezvolta un magazin uimitor si va surprinde placut clientii cu o experienta de shopping la nivel inalt, prin gama sa unica de produse si exclusivitati, care tin cont de cele mai recente tendinte din industrie.
a completat Razvan Marcu - Chief Commercial Officer, Baneasa Shopping City
Topshop este un retailer dinamic, care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.
Brandul britanic Topman a reusit sa puna moda masculina pe harta internationala a fashion-ului si a devenit o autoritate in domeniul stilului. De la modelele iconice la liniile clasice, Topman si-a castigat renumele printr-o abordare dinamica si irezistibila, o dorinta de a produce moda masculina cu adevarat aspirationala. Topman a lansat colectii capsula exclusive, in colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar si Sibling pentru a mentiona doar o parte, alaturi de ambasadori de brand renumiti, precum Nick Jonas, Douglas Booth si James Bay.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Topshop Topman anunta deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei