Lectură de un minut

07 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Top Shop lansează un magazin virtual

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În pandemia de Coronavirus, dominată de măsuri de distanțare socială, Top Shop lansează un magazin virtual, unde clienții vor fi consiliați printr-un apel video de un angajat, ca și când s-ar afla în magazin, potrivit unui comunicat de presă.

Produsele Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus, branduri oferite de Studio Moderna, vor putea fi cumpărate de acum din magazinul virtual și comandate de acasă. Clienții vor beneficia de ajutorul unui angajat care le va arăta produsele din mai multe unghiuri și le va oferi explicații.

Am dorit să le aducem o parte din experiența trăită până acum câteva luni în magazinele noastre, care acum sunt închise, și să își poată comanda produsul dorit, online de data aceasta, însă păstrând farmecul interacțiunii umane cu reprezentantul de vânzări, care îi va sfătui și le va arăta produsele prin intermediul unui apel video

Zoltan Pilecki, director general Studio Moderna România

Clientii care doresc să facă o vizită virtuală în magazinele Top Shop sau Dormeo trebuie să completeze un formular AICI și vor fi sunați de un consilier care îi va însoți, printre rafturi, virtual. La final, orice produs achiziționat este livrat la domiciliul clientului.

Magazinul virtual este deschis de luni până vineri, între orele 9.30 și 17.30.

Cele mai multe magazine Top Shop si Dormeo sunt situate în mall-uri, care acum sunt închise și nu este încă o dată exactă când vor fi deschise, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeste si:
Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create 
Lidl a inaugurat un nou magazin în România. Câte locuri de muncă au fost create 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Top Shop lansează un magazin virtual