Lectură de 2 minute

15 Dec 2021 - Știri și Noutăți

TOMRA a comercializat peste 450 de echipamente automate de preluare în România

Advertorial

Abonează-te pe  

România se apropie cu rapiditate de termenul limită de lansare a sistemului de garanție-returnare (SGR) în octombrie 2022, pentru a combate poluarea cu deșeuri de ambalaje de băuturi, în conformitate cu legislația UE.

TOMRA, partenerul preferat de retailerii din întreaga lume, a deschis anul acesta o filială în România și a înființat deja o rețea națională de service, oferind asistență completă organizațiilor și instituțiilor care vor opera punctele de returnare. TOMRA a comercializat deja peste 450 de echipamente automate de preluare la nivel național.

De ce să alegi un echipament automat de preluare TOMRA?

• Eviți erorile umane și te asiguri că garanțiile aferente ambalajelor sunt rambursate corect

• Economisești spațiul de vânzare din magazin prin compactarea ambalajelor

• Economisești costurile cu forța de muncă, deoarece personalul magazinului nu va trebui să valideze manual fiecare ambalaj

• Creezi o experiență excelentă de reciclare pentru clienți, care vor reveni în magazin

• Le oferi angajaților liniștea și sprijinul de care au nevoie pentru a lucra mai eficient

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

• Asiguri asistență specializată pentru clienți

Câștigă reciclând!

Serviciile remote cu instrumente adecvate și rețea de tehnicieni dezvoltată la nivel național vor asigura funcționarea optimă a echipamentului automat de preluare pentru afacerea ta.

DISCUTĂ CU UN CONSULTANT TOMRA

Sistemele de Garanție-Returnare au dus la creșterea gradului de colectare la nivel global

Sistemele de garanție-returnare și-au demonstrat deja eficiența: de exemplu, rata medie europeană de colectare pentru ambalajele de plastic pentru băuturi în țările fără un astfel de program este de 47%, în timp ce în cele cu sisteme de garanție se colectează în medie 94% din aceste ambalaje.

TOMRA are instalații de preluare automată în peste 60 de piețe și o lungă istorie în inovarea colectării automate: inventarea primului echipament automat de preluare (RVS) din lume, lansarea primului sistem de recunoaștere instantanee 360 ​​de grade pentru recipiente, crearea primei platforme Internet of Things (IoT) precum și a primei aplicații de colectare pentru consumatori.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TOMRA a comercializat peste 450 de echipamente automate de preluare în România