Lectură de 2 minute

10 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Theta, producător de mobilier personalizat și consultant în design interior, își mută sediul central în City Gate

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Theta, unul dintre cei mai importanți producători de mobilier personalizat și consultant în design interior, a ales să își mute sediul central din România în City Gate, fiind ajutat de dezvoltatorul imobiliar GTC. Compania va ocupa o suprafață de peste 1.000 mp în Turnul de Sud al complexului și va finaliza mutarea sediului central și a showroom-ului în City Gate până în martie 2022.

La un an și jumătate de la începutul pandemiei de Covid-19, tot mai multe companii încep să ia în calcul revenirea la birou, pe măsură ce angajații devin mai interesați să lucreze de la sediu, decât de acasă. Theta va ocupa o suprafață de peste 1.000 mp, într-un spațiu modern de birouri din Turnul de Sud al City Gate, pe o perioadă de cinci ani.

Theta face parte din Intermedio General Group, companie ce activează în industria de mobilier de uz rezidențial și instituțional. Din 2008, Theta este unul dintre liderii de piață din Europa de Est, cu peste 11 ani de experiență în producția de obiecte de mobilier personalizate și renovări de top, oferind servicii de design interior și soluții de tip fit-out pentru peste 1.500 de clienți.

Theta a oferit consultanță și a livrat design pentru spații însumând 300.000 mp pentru 882 de birouri, 112 spații HoReCa și 504 spații comerciale și rezidențiale.

City Gate este o clădire de birouri situată în zona de nord a Bucureștiului, care oferă acces la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri precum cel din Piața Victoriei. Complexul are 48.000 mp de spații de birouri moderne, iar, recent, lobby-ul Turnului de Sud a fost modernizat. Mai mult, proprietatea are și 1.000 de locuri de parcare subterane.

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 76 de birouri moderne și proprietăți de retail, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 51 de clădiri, care oferă peste 810.000de mp de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 390 de mii de mp de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37.000 de mp se află deja în construcție. GTC este listată la Bursa de Valori din Varșovia, inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

Citeste si:
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Theta, producător de mobilier personalizat și consultant în design interior, își mută sediul central în City Gate