Lectură de 2 minute

01 Feb 2023 - Știri și Noutăți

The Suburb, proiect de 35 milioane de euro, va fi construit la 15 minute distanță de București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Comnord Development, unul dintre dezvoltatorii imobiliari din România, anunță lansarea oficială a proiectului “The Suburb”, un cartier rezidențial în localitatea Buftea, poziționat  la doar 15 minute de București. 
 

Sursa foto: The Suburb

Lucrările au fost programate să înceapă din luna martie a acestui an, investiția urmând să depășească 35 de milioane de euro. Vânzările proiectului vor fi asigurate de catre compania Kingsmen Estate, agenție imobiliară cu experiență pe piața de locuințe premium.

În Buftea există toate facilitățile necesare de shopping, relaxare, educație (creșă, grădinițe, școli și licee) și multe alte atracții. Toate aceste facilitați vor genera interesul celor care doresc să schimbe peisajul urban din București cu un loc rezidențial mult mai calm și liniștit ce întrunește toate elementele unei vieți de calitate.

Bogdan Gabriel Cambera si Tudor Mihai, Managing Partners Kingsmen Estate

Amplasat într-una dintre cele mai efervescente zone din Buftea, pe o suprafață de 47.500 metri pătrați, The Suburb este un concept modern pe piața imobiliară.

De ce să alegi The Suburb

Situat la 5 minute distanță de Gara Buftea, The Suburb dispune in cele 4 faze de construcție de peste 500 de apartamente, de la garsoniere eficient gândite până la apartamente spațioase de patru camere sau duplexuri elegante, prețul fiind 1.110 euro/metru pătrat util.

Fără îndoială, prețul va accesa într-o proporție foarte mare noile schimbări legislative ale aplicării TVA-ului de 5% și Programul Prima Casa.

Proiectul rezidențial The Suburb va beneficia atât de arhitectura modernă, finisaje de calitate și locuri de parcare individuale situate în suprateran, cât și de proximitatea centrelor comerciale, grădinițelor, școlilor, liceelor, clinicilor medicale, sălilor de sport, locurilor de joacă și zonelor de relaxare binecunoscute – Domeniul Stirbey, lacul și pădurea Buftea.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

Gândite și proiectate cu atenție, blocurile sunt construite după principiile actuale de design: lumină naturală, liniște, confort, eficiență și comuniune cu natura. Totodată, proiectul realizează mixul perfect dintre natură și urban, mai ales că Buftea se află printre orașele cu cea mai mare suprafață de spațiu verde per locuitor în România, dar este și una dintre zonele urbane din țara noastră cu cea mai bună calitate a aerului.

Proiectul rezidențial The Suburb este la 5 minute de mers pe jos de Gara Buftea cu 34 trenuri dus-întors zilnic pe ruta Buftea – București, oferind o soluție accesibilă la transportul personal cu mașina.

De asemenea, cele două linii de autobuz amplasate la 5 minute de mers pe jos din proiect asigură periodic legătura cu orașul București.

Cu peste 30 de ani de activitate, grupul COMNORD este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. În portofoliul Comnord se regăsesc proiecte fanion pe piața imobiliară din București, precum Washington Residence, Ten Blocks, Quartier Gramont și multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  The Suburb, proiect de 35 milioane de euro, va fi construit la 15 minute distanță de București