Lectură de un minut

06 Dec 2021 - Știri și Noutăți

The Makeup Shop a inaugurat un nou concept store în Palas

Advertorial

Abonează-te pe  

Produse de make-up și skincare, accesorii de înfrumusețare, idei de cadouri și multă eleganță vor găsi ieșenii, și nu numai, în noua locație The Makeup Shop din Palas. Destinația de shopping, inaugurată recent în Atrium, este dedicată tuturor pasionaților de beauty, dar și profesioniștilor din domeniul frumuseții. Totodată, beauty adviserii oferă soluții personalizate și consultanță, fiecărui client, pentru aleagerea celor mai potrivite produse.

Un univers al produselor de înfrumusețare, unde pasionații de beauty pot descoperi cosmetice profesionale, moderne şi inovative, s-a dechis pentru ieșeni, în Atriumul din Palas. Noua locație The Makeup Shop pune la dispoziție o gamă completă de produse de makeup asigurate de mari branduri, precum: Boys'n Berries, Bperfect, The Balm, Sleek Makeup, Milani, KIss NY Professional, Skin 79, Duo, Ardell, Red Cherry, dar și o selecție diversă de produse de îngrijire a pielii.

Astfel, pentru un look impecabil, The Makeup Shop pune la dispoziție o paletă largă de produse de top ideale atât pentru uz personal cât și profesional. Tot în magazin sunt disponibile idei de cadouri, de la vouchere, la diverse seturi, perfecte de oferit celor dragi pentru sărbătorile care se apropie.

Magazinul The Makeup Shop are la bază un concept deosebit și își întâmpină clienții cu un design elegant și modern. Atmosfera din locație, varietatea și calitatea articolelor, multitudinea de branduri reunite într-un singur loc și echipa specializată, care oferă soluții personalizate, fac din The Makeup Shop destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

În rețeaua IULIUS, The Makeup Shop mai este prezent la Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava și Iulius Mall Iași.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  The Makeup Shop a inaugurat un nou concept store în Palas