Lectură de un minut

02 Feb 2022 - Știri și Noutăți

The Body Shop numește un nou director în Europa. Caroline Le Roch îl înlocuiește pe Qasar Qayyum

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul de cosmetice The Body Shop o numește pe Caroline Le Roch ca director general în Europa. Caroline îl înlocuiește pe Qasar Qayyum, care a fost redistribuit într-o nouă poziție în cadrul companiei, scrie Retail Detail. 

Caroline Le Roch a lucrat anterior pentru producătorul belgian de ciocolată Godiva Chocolatier și are peste 20 de ani experiență în industria de retail internațională. La The Body Shop, Caroline îl înlocuiește pe Qasar Qayyum, care a preluat rolul de director global de franciză. Printre atribuțiile principale ale acestuia se numără extinderea și consolidarea rețelei de francize a lanțului de produse cosmetice.

''Caroline Le Roch este persoana potrivită pentru a conduce business-ul nostru din Europa și bazându-se pe istoricul de creștere digitală durabilă și de retail pentru mărcile internaționale. Qasar Qayyum a câștigat experiență cu francizele noastre partenere în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină în ultimii șapte ani și își va duce acum skill-urile în Asia și restul lumii'', a spus David Boynton CEO-ul The Body Shop.

The Body Shop este un lanț de produse de îngrijire și cosmetice înființat în Anglia în 1976. Compania are peste 3.000 de magazine în 66 de țări și peste 22.000 de angajați, potrivit informațiilor publicate pe site de companie.

Sursa Foto: LinkedIn

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  The Body Shop numește un nou director în Europa. Caroline Le Roch îl înlocuiește pe Qasar Qayyum