Lectură de un minut

15 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Tex, brandul de modă al Carrefour, lansează noua colecție de articole vestimentare din materiale sustenabile și produse pentru sezonul de școală

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul TEX, disponibil exclusiv în magazinele Carrefour, anunță lansarea noii colecții de articole vestimentare responsabile, pentru sezonul de toamnă 2021, alături de produsele destinate sezonului de școală.

Colecția se adresează atât adulților, cât și copiilor care tocmai au început un nou an școlar și sunt realizate din materiale sustenabile. Noua colecție conține articole realizate din bumbac bio, din materiale reciclate și o serie de produse fabricate prin procedee mai puțin poluante și cu un consum redus de apă, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Printre acestea se numără piese precum tricouri, cămăși, jachete, veste, pulovere și jeanși.

Carrefour oferă și „Ghiozdanul Cameleon'', potrivit pentru elevii din clasele I-IV, care are 26 de fețe detașabile și interschimbabile, confortabil și sigur pentru spate. Ghiozdanul este ergonomic și sigur, cu bretele ajustabile și un suport detașabil tip troller.

Tex, brandul de modă exclusiv Carrefour, oferă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate categoriile de consumatori – femei, bărbați, copii, precum și o gamă de textile de casă și produse de puericultură.

Atât colecția TEX, cât și colecția Back to School, din care face parte Ghiozdanul Cameleon, sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour sau pe www.carrefour.ro.

Carrefour are 360 de magazine în țară și oferă servicii de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma Bringo.

Citeste si:
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tex, brandul de modă al Carrefour, lansează noua colecție de articole vestimentare din materiale sustenabile și produse pentru sezonul de școală