Lectură de un minut

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

TEILOR inaugurează un magazin în Metaverse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, aniversează 25 de ani de activitate, moment  celebrat la BRAND MINDS, ediția 2023.
 

Sursa foto: Teilor

TEILOR și-a început povestea în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, este prezent în cinci țări: România, Bulgaria, Polonia, Ungaria și Cehia. Pentru cei 25 de ani de activitate, TEILOR, partener al BRAND MINDS, a pășit pe un nou teritoriu: Metaverse, printr-o colaborare cu Xclusiverse.

Aniversarea celor 25 de ani aduce TEILOR în Metaverse, prin deschiderea unui magazin în universul virtual creat cu partenerii de la Xclusiverse. Un spațiu în care fiecare persoană care își creează un cont poate explora și proba bijuteriile TEILOR, conectate cu website-ul TEILOR. Experiența de la BRAND MINDS a fost completată de un concurs, câștigătorul primind, în urma înscrierii în Metaverse, o brățară Tennis cu diamante.

De la deschiderea primului magazin, la intrarea pe patru piețe internaționale și crearea unor colecții de bijuterii impresionante – fiecare pas a consolidat poziția acestuia. Odată cu aniversarea celor 25 de ani, brandul continuă și planurile de expansiune, iar până în 2024, TEILOR se va concentra pe consolidarea prezenței pe piețele existente.

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 25 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține 65 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii cu diamante și pietre prețioase, cu un design adaptat dorințelor clienților și tendințelor internaționale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEILOR inaugurează un magazin în Metaverse