Lectură de un minut

28 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Tefal Romania și Saatchi & Saatchi lansează turul virtual în Bucătăria Jamilei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tefal, companie pe piața vaselor de gătit, alături de Geanina Staicu Avram, cunoscută creatoare de conținut pe segmentul culinar din România, și împreună cu agenția de comunicare Saatchi & Saatchi, lansează proiectul „Bucătăria Jamilei". 

Sursa foto: Shutterstock.com

Secretele Jamilei sunt acum dezvăluite printr-un website interactiv, un tur virtual ce include o perspectivă 360° asupra bucatăriei Jamilei, sfaturi utile și informații interesante din viața creatoarei de conținut.

Prin bucatariajamilei.tefal.ro, vizitatorii sunt invitați să descopere locul în care magia rețetelor se întâmplă și detalii inedite care oferă o perspectivă captivantă asupra culiselor bucătăriei Jamilei. Vizitatorii vor descoperi care-i sunt ajutoarele Tefal preferate, cele care contribuie la succesul rețetelor celei mai cunoscute food-bloggerițe din România, precum și o selecție de produse esențiale pe care le pot achiziționa simplu de pe site-ul Tefal Shop.

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Saatchi&Saatchi România este o agenție full service, parte din Saatchi Creative Hub, împreună cu The Geeks. Din portofoliul de clienți fac parte Heineken (Ciuc, Neumarkt), PepsiCo (Cheetos, Star), Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups, WMF), Provident, Ferrero, Unibet.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tefal Romania și Saatchi & Saatchi lansează turul virtual în Bucătăria Jamilei