Lectură de 2 minute

07 Feb 2024 - Știri și Noutăți

TEDi, care vinde și produse la un euro, a sărit de pragul de 30 de magazine în România și continuă extinderea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEDi, care vinde și produse la un euro, a mai deschis încă trei magazin în România, ajungând la 35 de unități la nivel național. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ LinkedIn

”Astăzi am deschis un nou magazin TEDi, în cadrul AFI Arad. Astfel am ajuns la magazinul TEDi 33 și nu ne oprim”, a postat Cristian Pușcoi, Head of Expansion al rețelei, pentru România.

Magazinului din Arad i-au urmat cel din Piatra-Neamț, în cadrul Terra Shopping Center, și cel din Focșani, pe Aleea Parc 2.

Acesta din urmă este și primul magazin TEDi inaugurat în 2024.

Extinderea rapidă a TEDi nu are loc doar în România, ci la nivel european. Retailerul german a preluat 42 de magazine de la retailerul francez de produse de tip overstock Max Plus. Discounterul german de produse nealimentare se va extinde rapid astfel în Franța, în urma deschiderii primului său magazin în aprilie.

Pentru TEDi, Franța este o piață prioritară. Discounterul, care are deja aproximativ 2.900 de magazine în Europa, vede un potențial de până la 2.000 de locații în această țară. Retailerul s-a lansat și în Belgia în acest an: un prim magazin a fost deschis în Tongeren în luna iunie. Ambiția sa pe termen mai lung este de a deschide aici între 150 și 200 de magazine.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Citeste si:
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEDi, care vinde și produse la un euro, a sărit de pragul de 30 de magazine în România și continuă extinderea