Lectură de un minut

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Tchibo Coffee a lansat coffee cornerul Delicious To Go: cum arată și unde îl găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tchibo Coffee Service prezintă Delicious To Go, un coffee corner care poate fi găsit în aeroport, în stațiile de benzinării, în lanțurile Piacetto și Smokin` Bean.

Sursa foto: Tchibo

În plus, Delicious To Go este prezent și într-o selecție de supermarketuri locale și naționale, dar și în câteva puncte HoReCa din București.

Delicious To Go este cea mai recentă lansare, fiind unii dintre primii furnizori de pe piață care oferă o experiență autentică de cafea cu lapte adevărat, într-un format rapid, pentru a fi luată cu tine oriunde. Obiectivul nostru nu se oprește aici, căci ne-am propus să ajungem până la sfârșitul anului 2024 în peste 1000 de locații din România cu soluția noastră cu lapte adevarat.

Marian Alexe, Directorul General al Tchibo Coffee Service Romania

Tchibo Coffee Service SRL este unul dintre principalii furnizori de servicii de cafea din Europa, oferind o gamă variată de servicii pentru industria hotelieră, gastronomie, birouri, brutării, benzinării. Cu un portofoliu extins de aparate (de cafea) și pachete de servicii complete care satisfac pe deplin nevoile pieței out-of-home. Tchibo Coffee Service oferă o selecție diversă de cafea, inclusiv mărci populare precum Tchibo, Piacetto și Smokin' Bean, alături de soluții de sistem bine gândite și testate.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tchibo Coffee a lansat coffee cornerul Delicious To Go: cum arată și unde îl găsim