Lectură de un minut

20 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Preluarea Summit de TCC Global: ce schimbari sunt prevazute

Unul dintre cei mai importanti si puternici lideri in crearea de strategii de vanzare pentru retaileri, TCC Global a cumparat compania Summit. Parteneriatul are drept scop crearea unor noi programe de marketing digital pentru lanturile de magazin.

 

Conform wall-street.ro, TCC Global a avut o cifra de afaceri de peste 500 de milioane euro in 2015, iar Summit a inregistrat profit de 54 de milioane euro.

TCC Global a fost infiintata in anul 1991 de Richard Beattie, acum presedintele grupului si desfasoara in prezent campanii in peste 70 de tari. Printre brandurile cu care compania a lucrat pentru fidelizare se numara Tesco, Carrefour, Lidl, Aldi, Auchan, Mega Image, OMV, Billa, Ciao Agip, Penny Market, Kaufland, Metro.

Manfred Litschka, director regional de vanzari la TCC este angajat de mai bine de 11 ani in cadrul TCC si raspunde de 24 de tari, printre care si Romania. Acesta desfasoara programe locale in colaborare cu OMV, Mega Image, Penny sau Kaufland.

Citeste si:
Meli Melo revine în Buzău și deschide un magazin

ll puteti intalni in calitate de speaker la ce-a de-a patra editie retailArena, conferinta care se va desfasura intre 26 si 27 octombrie la Bucuresti.

Acesta a declarat: ”Pentru TCC Global este fundamental sa intelegem cumparatorul. In noua lume a retailului unde online-ul se integreaza perfect cu comertul traditional este mai important ca niciodata sa oferi cele mai bune solutii si mai ales pe acelea care se adreseaza intregului lant valoric. Adaugam in portofoliul TCC Global mai multe platforme de interactiune digitala, astfel ca expertiza Summit in retailul online si analiza datelor va fi cu adevarat valoroasa”.

Compania Summit a fost infiintata in anul 2000 de catre Hedly Aylott, co-fondator si CEO. Firma are mai mult de 150 de angajati in trei locatii europene. Printre clientii acestei firme: Jaguar, Land Rover, Peugeot, Argos, Reckitt Benckiser si Carpetright. “Impreuna vom transfera know-how-ul din cea mai sofisticata piata din punct de vedere al digitalizarii, Marea Britanie, peste tot in lume”, a declarat Hedley Aylott, Summit.

Sursa foto: tccglobal.com

Citeste si:
VIDEO retailTalks: Ce se întâmplă cu proiectele de sustenabilitate în perioada pandemiei

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Preluarea Summit de TCC Global: ce schimbari sunt prevazute