Lectură de un minut

22 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat tbi bank și Samsung: Clienții vor avea la dispoziție soluții flexibile de plată pentru produsele premium

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Puterea de cumpărare a românilor a scăzut în ultimul an, afectată de o inflație ridicată care i-a determinat pe mulți să caute soluții alternative de plată. Pentru a atenua efectele, tbi bank a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai mari producători de bunuri de folosință îndelungată din lume, gigantul industrial Samsung.
 

Sursa foto: tbi bank

Acest parteneriat va asigura românilor acces mai ușor la produse de înaltă calitate prin intermediul soluțiilor Buy Now, Pay Later (BNPL), permițând clienților să plătească în rate flexibile, în funcție de nevoile lor.

Clienții pot alege între un plan de plată pe o perioadă scurtă, cu 4 rate și costuri 0, și un plan de plată pe o perioadă mai lungă, cu până la 60 de rate și dobânzi accesibile. tbi bank oferă un flux complet digital, flexibil și disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin intermediul unei interfețe prietenoase.

Colaborarea dintre Samsung și tbi bank a fost inițiată în martie 2023 și, de atunci, tot mai mulți clienți au optat pentru achiziționarea produselor Samsung prin metoda de plată în rate.

Principalele categorii de produse căutate de clienți sunt în continuare telefoanele mobile, televizoarele, dar, în continuă creștere sunt și produsele electrocasnice.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor. În prezent, operează în România, Grecia, Germania, Lituania și Bulgaria. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat tbi bank și Samsung: Clienții vor avea la dispoziție soluții flexibile de plată pentru produsele premium