Lectură de 2 minute

23 Feb 2023 - Știri și Noutăți

tbi bank dă startul serviciilor de tip Open Banking prin parteneriatul cu platforma de plăți IRIS Solutions

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Reducerea costurilor și creșterea vitezei tranzacțiilor online au devenit esențiale într-o perioadă în care prețurile sunt din ce în ce mai volatile. tbi bank a încheiat un parteneriat cu IRIS Solutions, furnizor de Open Banking, pentru a ajuta atât consumatorii, cât și comercianții să efectueze plăți mai rapide și mai puțin costisitoare.

Sursa foto: tbi bank

tbi bank va oferi clienților și comercianților posibilitatea de a efectua și accepta plăți între conturi utilizând serviciile IRIS Solutions, putând astfel să beneficieze de Open Banking și să creeze o experiență mai bună pentru clienți.

Cumpărăturile online au devenit din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor din mai multe motive, printre care comoditatea, accesibilitatea și accesul la numeroase opțiuni la numai un click distanță.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

IRIS Solutions este o instituție de plată licențiată, lider în domeniul serviciilor de Open Banking în Europa de Sud-Est, cu mulți ani de experiență și participant în programul de inovare Visa 2020.

IRIS Solutions oferă un terminal de plată, o soluție care poate fi integrată cu ușurință într-un site web, permițând clienților să plătească direct din contul lor bancar. Clienții trebuie doar selecteze „Plătește direct din contul bancar”, să aleagă banca și contul din care să efectueze plata și apoi să confirme plata.

Oferind clienților opțiunea de a plăti direct din contul lor bancar, retailerii beneficiază de costuri reduse pentru acceptarea plăților online, de un risc de rambursare mai mic și de un flux de numerar mai rapid și mai sigur. Cu „Opțiunea de rambursare” încorporată, soluția sprijină comercianții în fidelizarea clienților, care vor aprecia simplitatea și securitatea noului flux de plăți.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022.

Citeste si:
Asigurare RCA cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Otto Broker
Asigurare RCA cu Buy Now Pay Later: parteneriat între tbi bank și Otto Broker

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  tbi bank dă startul serviciilor de tip Open Banking prin parteneriatul cu platforma de plăți IRIS Solutions