Lectură de 3 minute

10 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Tazz și Chef Sorin Bontea lansează noul brand virtual Coasta lu’ Bontea. Cu ce preparate se laudă și cât costă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tazz, platforma locală de livrare rapidă, și unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România lansează un nou brand virtual în Tazz Republic, Coasta lu’ Bontea. Meniul este dedicat iubitorilor de coaste de porc și include o selecție de rețete originale ale lui Chef Sorin Bontea și gusturi neașteptate, în exclusivitate, pe Tazz. 

Sursa foto: unsplash.com

Conceptul proiectului a pornit de la acest preparat semnătură - coastele de porc, pe care Sorin Bontea îl pregătește mereu pentru prieteni și familie, după preferințele fiecăruia. Astfel, prin noul brand virtual, Tazz aduce preparatele din bucătăria Chef-ului, direct la tine-n farfurie.

Coasta lu’ Bontea pregătește o selecție menită să-ți facă poftă din prima clipă, rețete premium cu asocieri de gust speciale, ale căror element gastronomic principal sunt coastele de porc. Coastele vin la pachet cu garnitură și salată, în două variante de dimensiune: de poftă mare (680g) și de poftă mică (550g). Pentru extra-pofte, extra-fresh și extra-savoare meniul include o varietate de garnituri, salate și sosuri care pot fi comandate pentru a însoți felurile principale. Din meniul Coasta lu’ Bontea, disponibil exclusiv în aplicația Tazz, poți alege dintre cinci tipuri diferite de coaste de porc aromate, concepute și testate pentru toate gusturile, de la clasic la neconvențional.

În realizarea meniului, Chef Bontea s-a lăsat inspirat de familie și prieteni, iubitori de coaste de porc, dar și de mix-uri de arome preferate care-ți lasă gura apă și a creat preparate precum Coaste aromate cu cafea, cu inserții fine de whiskey cu miere și sos de soia, ori Coaste secționate cu un twist dulce de sos de ananas. De asemenea, pentru cei ce preferă note dulci, Coastele secționate caramelizate învelite în sos de Coca Cola și Worchester sunt alegerea perfectă. Chef Bontea s-a gândit și la iubitorii de gusturi autentice, iar pentru aceștia propune Coaste secționate cu sos BBQ, ale căror gust este potențat de glazura de muștar american cu curcuma și miere. Nici senzațiile gastronomice mai intense nu au fost uitate, astfel că meniul include Coastele ușor picante aromate de sosul iute de peperoncino și ghimbir, echilibrat de sucul proaspăt de portocale.

În plus, Chef Sorin Bontea îți propune și două rețete inspirate din povești de dragoste pentru mâncarea mexicană: Costacos și Costadilla - carnea fragedă a coastelor fără os, învelită în tortilla sau quesadilla, asortată cu mix de brânzeturi, salată pico de gallo sau cartofi wedges.

Prețurile selecției de coaste încep de la 44.90 lei pentru meniurile de poftă mică (550g) și 59.90 lei pentru meniurile de poftă mare (680g). Preparatele Coasta lu’ Bontea pot fi deja comandate în secțiunea dedicată din aplicația Tazz, în București, Cluj și Timișoara, urmând să fie lansate în marile orașe prin programul Tazz Republic. Coasta lu’ Bontea este în prezent cel mai nou brand virtual regăsit în Tazz Republic, programul de investiții creat pentru susținerea antreprenorilor din HoReCa în procesul de digitalizare și extindere națională.

Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă la doar un click distanță preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare. Utilizatorii Tazz au parte de beneficii exclusive - comandă de grup, evenimente culinare cu chefi locali și plată cu toate cardurile de masă disponibile.

Citeste si:
4 ani de eMAG Genius: românii pot primi 160 lei în vouchere
4 ani de eMAG Genius: românii pot primi 160 lei în vouchere
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tazz și Chef Sorin Bontea lansează noul brand virtual Coasta lu’ Bontea. Cu ce preparate se laudă și cât costă