Lectură de un minut

05 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Tazz by eMAG livrează mâncare la Electric Castle și lansează „puncte virtuale” de întâlnire în toată țara

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În perioada 6-15 august, tazz by eMAG merge atât la Bonțida, cât și la Cetățuie, pentru a livra mâncare în interiorul festivalului Electric Castle. Platforma românească de livrări lansează spații virtuale de întâlnire, care permit preluarea comenzilor de oriunde din orașele în care este prezent.  

Astfel, preluarea comenzilor se va face prin plasarea unui „pin” pe hartă, fără să fie necesară introducerea unei adrese fixe, cu stradă și număr. În funcție de locul în care se află, aplicația tazz by eMAG va genera automat cea mai apropiată adresă pentru livrare.

Participanții la Electric Castle vor putea comanda produse direct de la food court în Bonțida, iar la Cetățuie vor putea comanda ofertle din aplicație, livrate în niște puncte fixe, semnalizate offline în cadrul festivalului, prin casete luminate. Mai mult, aceștia vor beneficia și de experiențe culinare inedite, dar și de oferte și discount-uri speciale, disponibile atât în aplicația tazz by eMAG, cât și prin eMAG Genius.

tazz by Emag este o platformă românească de livrare în doar 60 de minute. Platforma este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. Serviciile oferite sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tazz by eMAG livrează mâncare la Electric Castle și lansează „puncte virtuale” de întâlnire în toată țara