Lectură de 3 minute

24 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Tazz by eMAG livrează articole sportive printr-un parteneriat cu Decathlon

Andra Imbrea

Tazz by eMAG continuă diversificarea ofertei și oferă acum clienților posibilitatea de a comanda articole sportive, în urma unui parteneriat încheiat cu retailerul de sport Decathlon. Produsele sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara, Brașov și Iași, iar oferta va fi extinsă și în alte orașe.

„Ne dorim să putem oferi utilizatorilor platformei Tazz by eMAG tot ce au nevoie, în maximum o oră, de la mâncare gătită, alimente sau orice produs necesar pentru casă, iar parteneriatul cu Decathlon ne permite să le aducem, în premieră pe piață, articole sportive, completându-ne astfel oferta existentă”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

În ultimele luni, odată cu creșterea nevoii oamenilor de a comanda acasă, în siguranță, oferta Tazz by eMAG a continuat să se extindă, astfel că astăzi acoperă o gamă largă de produse, de la livrare de mâncare, business-ul său inițial, la produsele vândute în showroom-urile eMAG, articole de băcănie, produse de înfrumusețare sau hrană pentru animale.

„Pentru că ne dorim să găsim noi moduri prin care să ne îndeplinim misiunea, de astăzi, prin parteneriatul nostru cu Tazz by eMAG, venim în întâmpinarea celor care practică sau încep să practice sportul și care caută să-și eficientizeze timpul de care dispun. Suntem conștienți că trăim vremuri în care totul se mișcă rapid în jurul nostru și timpul este o resursă extrem de prețioasă. Clienții se pot bucura de o experiență sportivă în cel mai scurt timp posibil. Prin acest parteneriat ne dorim să fim din ce în ce mai aproape de pasionații de sport din România și să-i încurajăm să practice sport cât mai des posibil", a spus Jean Francois Mace, CEO Decathlon România.

În aceste moment, aplicația Tazz by eMAG cuprinde peste o mie de restaurante, printre care McDonald’s sau Hard Rock Café, dar și restaurante recomandate de ghidul Gault&Millau, primul ghid gastronomic internațional prezent în România. Parteneriatul cu Decathlon vine în prelungirea celor existente cu retaileri importanți precum Mega Image, Sensiblu și Dr.Max, dm (drogerie markt).

Citeste si:
Alexandrion Group lansează în România Grande Couronne, un single malt scotch whisky, disponibil în ediție limitată

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. 

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive. La nivel național, Decathlon reunește peste 1.200 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online www.decathlon.ro. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji.Decathlon comercializează și articole cu eticheta „Fabricat în România”, produse fabricate în cele trei unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii, pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tazz by eMAG livrează articole sportive printr-un parteneriat cu Decathlon