Lectură de un minut

16 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Târgul cadourilor Noel revine la Hanul Gabroveni, pe 18 și 19 decembrie și aduce decorațiuni, bijuterii și haine de designer

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Peste 60 de artiști, designeri și creativi expun pe 18 și 19 decembrie la târgul de cadouri de designer Noel, de la Hanul Gabroveni - ARCUB, pe strada Lipscani 84-90, în București. Prețul unui bilet este de 20 de lei la târg și 15 lei online.

Printre designerii prezenți la târg se numără Wagner Arte Frumoase și Povești, Marie Nouvelle, Lia Essentials, Atelier 437, Agatha Black, Adriana Goilav, Marius Mușat, Gena Tudor, MicaCera, Luviane Atelier de Parfumerie, Deplin, Diana Cojocaru, Bizar Concept, Alexandru Adam, Clay Play, ZIG Leather, Editha Lupea, VanFruct și mulți alții.

Noel aduce designeri și artiști din următoarele secțiuni:

  • Bijuterie contemporană
  • Obiecte de design
  • Selecție fashion curatoriată
  • Ceramică & porțelan
  • Produse alimentare
  • Decorațiuni de brad

„În România se produc obiecte extraordinare de design și artă, însă ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care designerul să expună și să vândă creațiile sale către un public interesat. Dezvoltarea antreprenorilor care își propun să aducă pe piața din România produse originale și autentice a fost înfrânată de pandemie. Acum, aceștia au nevoie mai mult decât niciodată de un mediu care să îi revitalizeze și să le pună în valoare creațiile”, a declarat Dan Pierșinaru, director și fondator Noel, Materia, Autor.

Sursa foto: Facebook, Noel, Hanul Gabroveni, 2019

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Târgul cadourilor Noel revine la Hanul Gabroveni, pe 18 și 19 decembrie și aduce decorațiuni, bijuterii și haine de designer