Lectură de un minut

12 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Târg de cosmetice în București: unde și când va avea loc

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cosmobeauty Expo 2023 – cel mai mare târg cu vânzare al industriei frumuseții din România, se va desfășura în perioada 23-25 iunie, la Sala Polivalentă din București.  Peste 300 de branduri beauty vor participa la cea de a 15-a ediție a târgului și peste 100 de firme vor expune produse de cosmetică facială și corporală, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, dermopigmentare, echipamente de slăbit, anti-aging și vor prezenta oferte educaționale sau programe de reconversie în domeniul înfrumusețării.

Sursa foto: Pixabay.com

Programul de vizitare a târgului este vineri – sâmbătă – duminică (23-24-25 iunie), de la 10:00 la 18:00. Peste 5.000 mp de standuri expoziționale cu vânzare și peste 320 de branduri beauty & health participa la târg. Un eveniment impresionant și interactiv pe a cărui scenă care se derulează în paralel cu târgul, vor avea loc zeci de prezentări, show-uri și seminarii de specialitate pentru specialiști, dar și pentru publicul larg, pasionat de frumusețe.

Ce înseamnă Cosmobeauty pentru Industria Beauty din România?

Târgul Cosmobeauty Expo – îi conectează pe toți cei care activează în domeniul înfrumusețării, indiferent că vorbim despre distribuitori, asociații, școli de profil și consumatori. Sunt 3 zile de târg cu vânzare, 3 zile pline, de la ora 10:00 la 18:00, de pe 23 pe 25 iunie la Sala Polivalentă din București, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Isabela Vasile, CEO&Founder Cosmobeauty EXPO

Intrarea este gratuită în toate cele trei zile de târg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Târg de cosmetice în București: unde și când va avea loc