Lectură de un minut

11 Dec 2019 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide o unitate in Brasov

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group isi extinde portofoliul de branduri la nivel national si, pe 12 decembrie, inaugureaza al 9-lea restaurant Taco Bell, in Brasov. Unitatea se afla in centrul comercial Coresi Shopping Resort.

La final de an, Taco Bell anunta deschiderea primului restaurant din Brasov, acesta fiind cel de-al 6-lea oras unde brandul inaugureaza o noua unitate. Acesta este amplasat in zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, situat pe Strada Zaharia Stancu, nr. 1.

Noul restaurant Taco Bell dispune de o suprafata de aproximativ 120 mp, cu un design menit sa le ofere consumatorilor o experienta completa:
  • bucatarie deschisa pentru a vedea cum este pregatita comanda
  • spatii confortabile pentru o masa delicioasa
  • acces la internet si porturi USB.

Printre faimoasele produse Taco Bell care pot fi savurate de clienti se numara Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme, pe care le pot gasi in oferte individuale sau in meniuri customizabile. In plus, in ziua inaugurarii, primii 100 de fani sunt asteptati cu o serie de surprize care completeaza experienta Live Mas.

Suntem bucurosi sa anuntam inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numarul 9 din Romania si primul din Brasov. Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc in fiecare oras si curiozitatea de a incerca produsele noastre, ne motiveaza sa ajungem in cat mai multe regiuni ale tarii pentru a-i intalni pe toti cei care ne asteapta cu nerabdare. De aceea, dorim sa ne atingem obiectivele care vizeaza extinderea la nivel national prin deschiderea a cat mai multe restaurante, in perioada urmatoare”, a declarat Costica Misaca, Director General Taco Bell Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide o unitate in Brasov