Lectură de un minut

14 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide inca un restaurant intr-un mall din Capitala

Abonează-te pe  

Taco Bell se pregateste de deschiderea celui de-al treilea restaurant din Romania. Acesta va fi inaugurat in ParkLake din zona Titan, din Bucuresti, in data de 12 iulie.

Odata cu aceasta deschidere sunt programate mai multe premii surpriza in vouchere si produse pentru clienti. Astfel, incepand cu 13 iunie, Taco Bell incurajeaza incepatorii care practica diverse sporturi sa se inscrie online si sa isi sustina pasiunea.

Pentru a intra in faza de recrutare, fanii trebuie sa incarce pe website un scurt video in care arata la ce sunt incepatori, pana pe 4 iulie 2018. Optiunile includ skateboarding, longboarding, snowboarding, kitesurfing, surf, climbing, street dance si gaming si altele.

Mark Hilton, CEO Sphera a completat: „La inceput, e nevoie sa ai curaj si sa vrei constant sa iti impingi limitele ca sa evoluezi. Sa treci peste teama ca te vei impiedica, vei cadea si chiar vei esua, pana ce lucrurile incep sa se lege. Sa traiesti apoi intens aventura, sa #livemas fiecare clipa, sa te simti atat de bine, incat sa-i molipsesti pe cei din jur cu entuziasmul tau. Sa cauti mereu sa experimentezi lucruri noi, caci acesta este felul tau de a trai viata din plin. Taco Bell este cel mai mare fan al incepatorilor. Iar, acum, si sustinatorul lor oficial”.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell. Cel din urma detine este prezent in 27 de tari din afara SUA si detine 360 de restaurante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide inca un restaurant intr-un mall din Capitala