Lectură de un minut

23 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide al 8-lea restaurant

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continua planurile de expansiune a brand-ului Taco Bell la nivel national si, pe 23 octombrie, deschide un nou restaurant, in Ploiesti Shopping City. 

Acesta este cel de-al 5-lea oras unde Taco Bell inaugureaza o noua locatie, astfel ca fanii din Ploiesti sunt asteptati sa guste produsele originale, de inspiratie mexicana.

Dupa doi ani de la lansarea Taco Bell in Romania, brand-ul anunta deschiderea restaurantului cu numarul opt. Unitatea este amplasata la etajul 1, in zona Food Court a centrului comercial Ploiesti Shopping City, care se afla pe DN1B, km 6, si dispune de o suprafata de 100 mp.

In ziua inaugurarii, primii 100 de fani sunt asteptati cu o serie de surprize care completeaza experienta Live Mas.
Taco Bell este un brand care le ofera clientilor produse cu gust unic, de inspiratie mexicana si experiente inedite, fapt ce a creat, in timp, deschidere pe piata din Romania si o cerere mare din partea publicului. Ajungem astfel si in Ploiesti, reusind sa aducem brand-ul mai aproape de consumatori. Vom continua planurile de extindere la nivel national, prin deschiderea de mai multe restaurante pana la final de an”, a spus Costica Misaca, Director General Taco Bell Romania.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
Taco Bell pune la dispozitia clientilor sai produse preparate pe comanda, taco si burrito personalizabile si alte specialitati cu arome curajoase si ingrediente de calitate, precum si cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienti ai brandului la nivel mondial, in fiecare saptamana.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide al 8-lea restaurant