Lectură de un minut

28 Aug 2017 - Știri și Noutăți

Din toamna Taco Bell ajunge in Romania

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine cu mancare mexicana, Taco Bell, intra din aceasta toamna pe piata din Romania. Prima locatie se va deschide in complexul comercial Baneasa Shopping City.

Intrarea oficiala a Taco Bell pe piata din Romania este programata pentru aceasta toamna. Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” din lume care ofera produse de inspiratie mexicana.

Restaurantul va fi deschis in Capitala, in complexul Baneasa Shopping City. In meniul acestuia vor fi incluse produse de inspiratie mexicana, cu gust unic, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos si Crunchwraps.
In prezent, brandul a inceput procesul de recrutari pentru angajarile din tara. Aplicatiile se pot face ala adresa job@taco-bell.ro.

Sphera Franchise Group S.A. detine in Romania companiile care opereaza în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Din toamna Taco Bell ajunge in Romania