Lectură de un minut

07 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Taco Bell a ajuns la 10 unitati in tara

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continua expansiunea business-ului Taco Bell la nivel national si inaugureaza primul restaurant din Constanta, care a avut loc pe data de 30 decembrie. Unitatea dispune de o suprafata de peste 70 mp si se afla in centrul comercial VIVO! Constanta.

Taco Bell s-a extins la nivel national cu un nou restaurant, in Constanta, intrand astfel pe piata din Romania in octombrie 2017 si are in prezent 10 unitati pozitionate in unele din cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Ploiesti si Brasov, fiind urmat de Constanta.

Noul restaurant Taco Bell este amplasat in zona Food Court a centrului comercial VIVO! Constanta, care se afla pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220. Unitatea dispune de o suprafata de peste 70 mp si ii intampina pe fani cu experiente Live Mas impreuna cu faimoasele produse de inspiratie mexicana.
La doi ani de la lansare pe piata din Romania, numaram 10 restaurante Taco Bell, in 7 orase importante din tara. Mai mult decat atat, am reusit sa dezvoltam o comunitate mare de fani, iar cererea pentru produsele de inspiratie mexicana este din ce in ce mai ridicata. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa crestem atat de mult si sa dezvoltam un business de succes, bazat pe standarde inalte. Rezultatele bune pe care le-am obtinut ne incurajeaza sa mergem si mai departe, continuand in 2020 cu noi deschideri si surprize pentru fani”, a spus Costica Misaca, Director General Taco Bell Romania.
Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 30 de locuri de munca, noua echipa fiind gata sa ii serveasca pe clienti cu produse delicioase, de inspiratie mexicana, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell a ajuns la 10 unitati in tara