Lectură de un minut

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Swarovski vrea mai multă digitalizare: ce va face SAP pentru brandul de bijuterii de lux

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

SAP anunță intrarea într-o nouă etapă a parteneriatului cu Swarovski, unul dintre cele mai renumite branduri de bijuterii și accesorii din lume. Celebrul producător a ales soluțiile RISE with SAP și SAP Commerce Cloud, pentru a-și muta în cloud întreaga infrastructură digitală bazată pe software SAP. Această decizie va avea ca rezultat o reducere a costurilor, dar și o creștere a eficienței în cadrul companiei.

Sursa foto: Swarovski/ SAP

Acest nou parteneriat strategic desfășurat între SAP și Swarovski este gândit astfel încât să susțină strategia LUXignite a producătorului de bijuterii.

Cu ajutorul RISE with SAP, Swarovski are posibilitatea de a-și realiza strategia de operare în cloud, pregătind un nucleu digital de viitor care are flexibilitatea și securitatea necesare pentru a susține inovarea continuă în cloud. SAP Commerce Cloud oferă o fundație solidă pentru cultivarea loialității unice a clienților Swarovski în toate punctele de contact, dar contribuie și la inovație pentru oferirea de experiențe unice admiratorilor brandului.

Swarovski și SAP nu sunt la începutul acestui parteneriat, ci colaborează deja de mai bine de 40 de ani. În acest nou capitol al colaborării, SAP va sprijini transformarea digitală a companiei cu tradiție de 127 de ani în lumea bijuteriilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Swarovski vrea mai multă digitalizare: ce va face SAP pentru brandul de bijuterii de lux