Lectură de un minut

26 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Superdrym, brand britanic de moda, intra pe piata din Romania

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din sud-estul Europei, Fashion&Friends Company, aduce pe piata romaneasca brandul britanic Superdry, in sistem de franciza - primul magazin din Romania s-a deschis in centrul comercial AFI Cotroceni din Capitala.

 

Fashion&Friends Company a fost infiintata in Serbia si este prezenta astazi in Croatia, Muntenegru, Macedonia, reprezentand branduri celebre precum Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

Jasenka Stekic, Director de Marketing si Dezvoltare la Fashion&Friends Company, a declarat citata de wall-street.ro: “Intrarea pe piata din Romania este un pas mare si important pentru Fashion&Friends Compania. De aproape 30 de ani suntem lideri in industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croatia si Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase si populare branduri din lume. Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care ofera un twist de colectii urbane, cool si neobisnuite oamenilor care pun pret pe calitate si autenticitate. Planul nostru este sa deschidem magazine Superdry in toata Romania, iar brandul sa devina preferatul celor care adopta stilul urban.“

La vanzare vor fi puse haine, accesorii si incaltaminte din cele mai recente colectii. Superdry este recunoscut ca brandul ce imbina perfect stilul vintage cu cel american si elemente de grafica japoneza.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Superdrym, brand britanic de moda, intra pe piata din Romania