Lectură de 2 minute

22 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Sun Wave Pharma își mută activitatea în CTPark Bucharest South, aflat în zona Popești-Leordeni

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CTP, dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a închiriat o suprafață de 2.800 mp către producătorul de suplimente alimentare Sun Wave Pharma în parcul industrial CTPark Bucharest South, amplasat în sudul Bucureștiului, în zona Popești - Leordeni. De aici, produsele companiei, unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare de pe piața locală, vor fi livrate atât în România, cât și Bulgaria, depozitul având rol de hub regional.

Sursa foto: Sun Wave Pharma/ CTPark Bucharest South

Amplasat între centura Bucureștiului și viitoarea Autostrada A0, la aproximativ 10 km de stația de metrou Piața Sudului, în vecinătatea cartierului Berceni, CTPark Bucharest South este primul parc logistic modern din sudul Bucureștiului și are în prezent o suprafață de aproximativ 85.000 mp, urmând să ajungă la circa 150.000 mp în următorii doi ani.

Accesul direct și facil din DN4, acces direct pe A0, dar și distanța de aproximativ 900 m de actuala centură sunt elemente care susțin dezvoltarea parcului ca un hub regional. Parcul unde s-a relocat producătorul de suplimente este conceput conform standardelor CTP astfel încât să includă spații verzi generoase și zone dedicate birourilor, pentru a oferi o calitate a vieții cât mai bună tuturor celor care își desfășoară afacerile în CTPark Bucharest South și angajaților lor. Apropierea de zonele rezidențiale și accesul facil la mijloacele de transport în comun au fost factorii decisivi în relocarea depozitului Sun Wave Pharma.

Sun Wave Pharma deţine peste 13% din piața românească de suplimente alimentare și are în portofoliu suplimente precum Fluend, Urisan GR, Stressclean și Biosun.

Compania, care în 2022 a avut o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de lei, a început deja să facă livrările din noul hub regional.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Colliers.

În afară de CTPark Bucharest South, CTP mai deține alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei, inclusiv în zona de vest (CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest, pe Autostrada A1) și în zona de nord (CTPark Chitila, CTPark Mogoșoaia și CTPark Bucharest North).

CTP este proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 10,5 milioane de mp de spații în zece țări. CTP certifică toate clădirile noi conform standardelor BREEAM „Foarte bine” sau peste acest nivel și a obținut un rating ESG „Risc scăzut” acordat de către Sustainalytics, subliniind angajamentul său față de o afacere sustenabilă. În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane de m² de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Citeste si:
Top 10 previziuni pentru piața imobiliară, în 2024: parcurile de retail rămân la mare căutare
Top 10 previziuni pentru piața imobiliară, în 2024: parcurile de retail rămân la mare căutare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sun Wave Pharma își mută activitatea în CTPark Bucharest South, aflat în zona Popești-Leordeni